BOOR SERVICE URK

Boor service urk

Straat: Hoornse Hop 1-B

Postcode/Plaats: 8321WX Urk

Tel. nummer: 0651 980 678 Marinus of 0612 105 695 Willem

Email: info@boorserviceurk.nl

Website: www.boorserviceurk.nl

Boor Service Urk

Na 10 jaar ervaring in betonboren, zaag- en sloopwerk, heeft Marinus Pasterkamp op 2 mei 2005 Boor Service Urk opgericht. Inmiddels is het bedrijf groter gegroeid, het team van Boor Service Urk is uitgebreid met zoons Bartel Pasterkamp en Willem Pasterkamp. Boor Service Urk is een hecht familiebedrijf, ze hebben hart voor de zaak. Service staat hier hoog in het vaandel! De dagelijkse werkzaamheden van boor service Urk zijn onder andere; betonboren, zagen, slopen, het frezen van vloerverwarming en chemisch verankeren.

Beton frezen

Boor Service Urk verzorgt voor u het frezen in een muur, betonnen wand of vloer voor het aanleggen van elektra, waterleidingen of gasleidingen.

Expert in betonboren, zaag- en sloopwerk

Bent u op zoek naar iemand die kan beton frezen, zagen of slopen? U bent bij Bouwgroep Flevoland aan het juiste adres. We zijn een samenwerkingsverband van 15 specialisten, waaronder Boor Service Urk, expert op het gebied van betonboren, zaag- en sloopwerk. Onze partners doen er samen alles aan om een fantastisch resultaat te leveren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie!

Call Now Button