MARKO MARKNESSE

Marco Marknesse

Straat: Oosteinde 14

Postcode/Plaats: 8316 BL Marknesse

Telefoonnummer: 0527 20 12 48

Email: info@marcomarknesse.nl

Website: www.marcomarknesse.nl

Marco Marknesse

Marco Projecten vindt als projectinrichter haar oorsprong in Marco Marknesse Woonadviseurs, gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor de consumentenmarkt. Als échte Binnenhuisadviseur weten we dan ook precies het juiste midden te bewaren tussen representativiteit en functionaliteit en daarbij speelt advies, het toepassen van de juiste producten, een nauwgezette levering en een verregaande service een allesbepalende rol.

Onze focus ligt op projectinrichting voor Noorden en midden-Nederland en we kunnen aannemers, vormgevers, architecten, ondernemers met een winkel of die actief zijn in de horeca- of recreatiesector dan ook een goed voorstel doen. Wat ook geldt voor beslissers die verantwoordelijk zijn voor de inrichting van werk- en verblijfsruimtes van zorg- en (semi-)overheidsinstellingen.

Maak vandaag nog een afspraak met Derco Bonthuis om antwoord te krijgen op al uw vragen met mogelijk een passend voorstel tot gevolg.

Voor elk project is het managen van verwachtingen belangrijk. Marco Marknesse werkt daarom volgens een 8-stappen-plan dat u de garantie geeft dat uw project in vertrouwde handen is en we toewerken naar een eindresultaat dat minimaal voldoet aan uw verwachtingen en waarbij we u zoveel mogelijk willen ontzorgen.

Loopt u al een tijdje met een vraag of wilt u graag eens een andere visie? Het zal u duidelijk zijn dat we graag al onze passie en heel ons netwerk inzetten om u ervan te overtuigen dat uw project bij Marco Marknesse in vertrouwde handen is.

Interieuradvies

Op zoek naar exclusief interieur advies? Dan bent u bij Marko Marknesse aan het goede adres.

Call Now Button