MARCO MARKNESSE

Marco Marknesse

Straat: Oosteinde 14

Postcode/Plaats: 8316 BL Marknesse

Telefoonnummer: 0527 20 12 48

Email: info@marcomarknesse.nl

Website: www.marcomarknesse.nl

Marco Marknesse Projectinrichter

Marco Marknesse levert alles op het gebied van werken, wonen, slapen, meubels, vloeren en raamdecoratie. Dit doen wij zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Wij weten als projectinrichter de balans te vinden tussen representativiteit en functionaliteit. Daarbij speelt advies, het toepassen van de juiste producten, een nauwgezette levering en een verregaande service een allesbepalende rol. Onze focus ligt op projectinrichting in Noord- en Midden-Nederland.

Breng de gewenste sfeer over met goede projectinrichting

Of u nou een winkel, kantoorpand of (semi)overheids- of zorginstelling heeft, de inrichting van het gebouw is enorm belangrijk. De inrichting van een ruimte brengt namelijk een bepaalde sfeer over. Dit heeft op zijn beurt weer invloed op het gedrag en het gevoel van bijvoorbeeld klanten of medewerkers. Zo heeft verlichting invloed op de productiviteit van medewerkers.

Als projectinrichter helpen wij u met het overbrengen van de juiste sfeer in een ruimte. Wilt u een ruimte creëren waar medewerkers zich goed kunnen focussen? Of wilt u een plek maken waar creativiteit gestimuleerd wordt? Welke wensen u ook heeft, wij laten ze graag uitkomen!

Projectinrichter binnen Bouwgroep Flevoland

Marco Marknesse is trots lid van Bouwgroep Flevoland. Dit is een samenwerkingsverband van verschillende specialisten die gezamenlijk voor een top resultaat gaan. Wij werken nauw samen met aannemers, architecten, schilders en andere betrouwbare partners. We kennen elkaars kwaliteiten en werken graag samen. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket bieden, van advies tot uitvoering.

Wij zijn niet alleen in teamverband met andere leden van de bouwgroep inzetbaar, maar kunnen ook individueel met uw project aan de slag. Zo kunnen winkeliers, ondernemers die actief zijn in de horeca- of recreatiesector en personen die verantwoordelijk zijn voor de inrichting van werk- en verblijfsruimtes van zorg- en (semi)overheidsinstellingen bij ons terecht wanneer zij op zoek zijn naar een projectinrichter. Wij hebben veel ervaring en hebben onder andere projecten uitgevoerd voor (semi)overheidsinstellingen. Zo hebben we het onderhoud voor meerdere kazernes en COA asielzoekerscentra mogen doen.

Projectinrichting die overeenkomt met uw verwachtingen

Voor elk project is het managen van verwachtingen belangrijk. Marco Marknesse werkt daarom volgens een 8-stappenplan. Met dit plan ontzorgen we u zoveel mogelijk en werken we naar een eindresultaat toe dat voldoet aan uw verwachtingen. Zo weet u dat uw project in vertrouwde handen is. Wilt u meer over onze manier van werken en het stappenplan weten? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Interieuradvies

Marco Marknesse vindt als projectinrichter haar oorsprong in Marco Marknesse Woonadviseurs, gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor de consumentenmarkt. Naast projectinrichting voor de zakelijke markt, verzorgen we ook interieuradvies voor de particuliere markt.

We helpen consumenten om hun wensen te vertalen naar een prettige leefomgeving. Heeft u een nieuwe woning die ingericht moet worden of wilt u uw huidige interieur nieuw leven inblazen? Onze interieuradviseurs helpen en inspireren je graag!

Projectinrichter nodig?

Laat de projectinrichting regelen door Bouwgroep Flevoland! We zijn een samenwerkingsverband van 15 specialisten, waaronder Marco Marknesse, expert op het gebied van projectinrichting. Onze partners doen er samen alles aan om een top resultaat te leveren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie!

Call Now Button