MIB Totaal | Totaalinstallateur 

MIB Totaal totaalinstallateur

MIB Totaal

Straat: Galjoot 12

Postcode/Plaats: 8531 AR Lemmer

Telefoonnummer: 0850 60 67 05

Email: info@mib-totaal.nl

Website: mib-totaal.nl

MIB Totaal

Wij zijn totaalinstallateur op het gebied van beveiliging, netwerk & ICT en audiovisueel. Bij MIB Totaal leggen we de focus op maatwerk, bedieningsgemak en turn-key projecten. Wij weten als geen ander hoe we betrouwbare en bedrijfszekere producten installeren in de utiliteits- en woningbouw door meer dan 15 jaar ervaring.

Beveiligingssystemen, datanetwerken en meer

U kunt bij ons terecht wanneer het gaat om: beveiligingssystemen, datanetwerken, ICT oplossingen, VoIP telefonie, audio- & videosystemen, presentatietechniek en bijbehorende installaties. U kunt rekenen op persoonlijke dienstverlening en een unieke benadering, waarbij een hoog serviceniveau vanzelfsprekend is.

Specialist in beveiliging, netwerk & ICT en audiovisueel

Door specialisaties en transparante communicatie op de gebieden van beveiliging, netwerk & ICT en audiovisueel maakt MIB Totaal zich onderscheidend. Onze missie is om te blijven innoveren in een wereld die nooit stil staat en hierdoor lange termijn relaties op te bouwen. Hierin zullen we u voorzien van de beste oplossingen!

Zoekt u een totaalinstallateur?

Bent u zelf ondernemer of werkzaam in de bouwbranche, vastgoed beheer en/of ICT branche? En zoekt u een totaalinstallateur voor het installeren van beveiligingssystemen, datanetwerken, ICT oplossingen, VoIP telefonie of audio- en videosystemen? 

Bij Bouwgroep Flevoland bent u aan het juiste adres! Onze partners, waaronder MIB Totaal, staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Call Now Button