1 OP 1 ARCHITECTUUR

1 OP 1 ARCHITECTUUR

1:1 Eigen
U heeft een unieke kijk en eigen wensen. Wij zien daarom ieder project als unieke opgave met een eigen identiteit. Van het uiteindelijke resultaat is er maar één. Die exclusiviteit zoeken we ook als de opdracht seriematig is.

1:1 Persoonlijk
U staat als opdrachtgever in contact met een vaste medewerker. Één aanspreekpunt, één gezicht en geen ruis op de lijn als gevolg van interne projectoverdracht. Wij zijn allrounders en breed onderwezen.

1:1 Schaal
1:1 is de schaal van de werkelijkheid. Wij eisen daarom nauwkeurigheid en diepgang. Geen gouden bergen, maar een haalbare werkelijkheid die alle schalen samenbind in een eenduidig ontwerp.

1:1 Vertalen
Uw wensen worden door ons één op één vertaald naar een tastbaar bouwwerk. Geen compromissen, maar een heldere vertaling waarbij wij pas een paraaf zetten als we uw glimlach hebben gezien.

1:1 Proces
Van stoel tot stad en van initiatief tot en met beheer kan u ons verantwoordelijk maken. Vroegtijdig betrekken we de aannemer, constructeur en adviseurs (gemeente) erbij om een lang traject of fouten te voorkomen.

 

Op zoek naar een architect?

Heeft u een architect nodig voor het ontwerpen van een kantoorpand, fabriek, bedrijfspand, woning of ander gebouw? Kies voor een architect die aangesloten is bij Bouwgroep Flevoland, zoals 1op1 Architectuur. Zij werken samen met onze andere partners om een top resultaat te leveren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Call Now Button