Utiliteitsbouw

Eén van de specialiteiten van Bouwgroep Flevoland is de utiliteitsbouw. Wilt u een nieuw bedrijfspand, kantoorpand, nieuwe winkel, horecagelegenheid of school bouwen? Of wilt u verbouwen? Laat uw gedurende het hele (ver)bouwproces ontzorgen door Bouwgroep Flevoland.

Project in de utiliteitsbouw? Bouwgroep Flevoland is uw partner!

Bouwgroep Flevoland is een samenwerkingsverband van ongeveer 15 bedrijven, met elk een eigen specialisme. Leden van de groep zijn bijvoorbeeld ervaren architecten, aannemers en projectinrichters. Alle specialisten zijn goed op elkaar ingespeeld, waardoor het (ver)bouwproces zo soepel mogelijk verloopt. 

Tijdens het (ver)bouwproces heeft u 1 vast aanspreekpunt bij Bouwgroep Flevoland dat alles voor u regelt. U hoeft zelf niet te bedenken welke leveranciers u wanneer nodig heeft, dat doen wij voor u. Daarnaast wordt u ook niet continu benaderd met vragen van verschillende partijen. Wij nemen u dus echt zoveel mogelijk uit handen, zodat u zich kan bezig houden met andere dingen.

Ervaring in de utiliteitsbouw

Wij hebben ervaring op het gebied van utiliteitsbouw. We hebben namelijk al meerdere projecten van A tot Z mogen regelen. Zo hebben wij voor Natuurmonumenten op duurzame wijze een nieuw kantoorpand gerealiseerd. Daarnaast hebben wij de bouw van kerkgebouw De Poort te Urk verzorgd. Dit is slecht een kleine greep uit de projecten die wij hebben verricht.  

utiliteitsbouw Kerk

Utiliteitsbouw tegen een aantrekkelijk tarief

Wanneer u kiest om uw pand in de ultiliteit te laten bouwen door Bouwgroep Flevoland, haalt u de kennis, expertise en ervaring van meerdere specialisten in huis. Wij kunnen tegen een aantrekkelijk tarief het hele (ver)bouwproces realiseren.

Heeft u een opdracht in de utiliteitsbouw voor ons? Of wilt u uw woning laten (ver)bouwen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie

Call Now Button