Bouwbegeleiding utiliteitsbouw: Slim (ver)bouwen in 3 stappen

Heeft u een bedrijfspand, winkel, horecagelegenheid, school, kantoorpand of andere utilteitsbouw? Wilt u weinig omkijken hebben naar uw nieuw te bouwen of te verbouwen gebouw of bedrijfspand? 

De bouwbegeleiding van Bouwgroep Flevoland zorgt ervoor dat u gedurende het hele (ver)bouwproces uw werk goed kunt blijven uitvoeren. Zonder storende telefoon van een architect of aannemer met vragen. We nemen u alle zorgen uit handen en denken actief mee over besparen!

Bouwgroep Flevoland Bouwbegeleiding | Lokale en regionale expertise!

Het managen van een bouwproject is een vak op zich. Dat vraagt ​​een goede voorbereiding, maar ook goede begeleiding onderweg. Dan is het een meerwaarde om samen te werken met professionals die het gehele bouwproces begeleiden, oftewel projectmanagement in de bouw. Het managen van een bouwproject is niet alleen een kwestie van expertise verbinden. Het moet ook de prestaties en protocollen bewaken. Om projectmanagement te optimaliseren, hebben we een plan met duidelijk omschreven doelen, processen en verantwoordelijkheden. Door een scherpe, open communicatie en een professionele regie kunnen wij voor u het maximale uit uw project halen.

Van nieuwbouw tot indrukwekkende transformaties

Woningen, renovatieprojecten en grootschalige transformaties. Samen met onze opdrachtgevers realiseren we bijzondere projecten. Deze projecten kunnen we van A tot Z verzorgen. Bekijk hier een kleine greep uit de door ons gerealiseerde projecten.

Meer weten of wilt u graag advies over uw plannen of project? Neem dan contact op.

1. Bouwbegeleiding vooraf

Uw wensen en ideeën kunnen door onze bouwkundig tekenaar (architect) omgezet worden in een schetsontwerp. Vanuit een voorlopig ontwerp volgt een definitief ontwerp waarin uw budget en aanvullende wensen, als materiaalkeuzes, zijn meegenomen.
We adviseren u over bouwen, ligging, isoleren en duurzame materialen. Vervolgens kunnen wij voor u een bouwaanvraag bij uw gemeente indienen.

Bouwgroep Flevoland School bouwbegeleiding

2. Bouwbegeleiding tijdens het (ver)bouwen

Heeft u voor uw gebouw of bedrijfspand de nodige wensen maar heeft u niet de tijd of kennis in huis om dit te regelen en in goede banen te leiden? Met Bouwgroep Flevoland haalt u regionale kennis en expertise in huis!

3. Utiliteitsbouw tot in de puntjes verzorgd

Na het (ver)bouwen kunnen we ook voor verdere afwerking zorgen. Zo hebben we specialiste partners binnen Bouwgroep Flevoland die complete projectinrichtingen kunnen verzorgen. Kortom alles kan van A tot Z in de puntjes verzorgd worden.

Slim (ver)bouwen? Bespaar nu!

U heeft 1 aanspreekpunt die alles voor u regelt, maar u krijgt de kennis, kunde en ervaring van veel gespecialiseerde bedrijven. Hierdoor zijn we in staat om tegen een aantrekkelijk tarief het gehele bouwproces, van eerste idee tot nazorg, in te richten en een top resultaat te realiseren!

Call Now Button