Bouwadvies

Wilt u een nieuw bedrijfspand bouwen of een ander groot bouwproject starten, maar heeft u geen ervaring met grote projecten? Hulp en advies krijgen van een specialist kan handig zijn, en is in sommige gevallen zelfs noodzakelijk. U kunt dan Bouwgroep Flevoland inschakelen voor deskundig bouwadvies.

Bouwadvies van een team specialisten

Bij grote bouwprojecten komt een boel kijken, bijvoorbeeld het aanvragen van vergunningen, het opstellen van een bestek en het daadwerkelijke bouwen. Daarnaast moet er ook rekening worden gehouden met de planning en het budget. Als u niet weet hoe alles werkt, kan u voor vervelende verrassingen komen te staan, zoals hoge of onvoorziene kosten.

Bouwgroep Flevoland kan u adviseren en bijstaan gedurende het bouwproject. Wij zijn een samenwerkingsverband van 15 bedrijven. Elk van deze bedrijven is specialist in hun vakgebied. Zo hebben wij leden die jarenlange ervaring hebben als o.a. architect of aannemer. De specialisten kennen elkaar en kunnen onderling snel schakelen. Zij delen hun kennis met elkaar en kunnen u gezamenlijk een compleet bouwadvies op maat geven. Bovendien kunnen ze de plannen ook direct realiseren. Kortom, Bouwgroep Flevoland kan uw bouwproject van A tot Z regelen en u helemaal ontzorgen.

Wat houdt bouwadvies in?

Bouwgroep Flevoland kan van het begin tot het einde van de bouw van uw pand optreden als bouwadviseur. Bijvoorbeeld bij het inschatten van de kosten of het maken van ontwerpkeuzes. We luisteren naar uw wensen en houden rekening met uw budget en planning. Dit vertalen we naar realistische plannen. We beschikken door ons samenwerkingsverband over de kennis en ervaring om u in alle fases deskundig te adviseren. Ook voor bouwbegeleiding kunt u bij ons terecht.

Waarom bouwadvies vragen?

Als bouwen niet uw dagelijkse bezigheid is, kan bouwen of verbouwen stressvol zijn. Er zijn vaak hoge kosten mee gemoeid, het kan lang duren en er zijn meerdere partijen bij betrokken. Ook krijgt u te maken met veiligheid en wet- en regelgeving. Al die factoren kunnen nogal overweldigend zijn als u nog nooit heeft gebouwd of verbouwd.

Door u te laten adviseren door Bouwgroep Flevoland, verdwijnen deze zorgen. De leden van de bouwgroep hebben veel kennis over hun vakgebied en kennen de risico’s. De specialisten werken nauw met elkaar samen en begrijpen elkaar. Door het advies van Bouwgroep Flevoland in te schakelen bespaart u onnodige kosten, tijd en krijgt u het beste resultaat.

bouwadvies

Bouwadvies nodig?

Gaat u voor het eerst bouwen? Dat kan best overweldigend zijn. U kunt bij Bouwgroep Flevoland terecht voor deskundig bouwadvies. We luisteren naar uw wensen en vertalen dit naar concrete plannen. Daarbij houden we rekening met uw budget en planning.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Call Now Button