Verbouwen? Bouwbegeleiding met Bouwgroep Flevoland

Wilt u verbouwen of heeft u een renovatie klus? Bouwgroep Flevoland heeft veel ervaring met het projectmatig verbouwen van woningen en bedrijfspanden. Dit is vaak een intensief traject. Voor u als opdrachtgever is het belangrijk dat dit project zo efficiënt mogelijk verloopt. Dit doen we voor:

– Projectontwikkelaars
– Scholen/verenigingen/gemeentes
– Woningbouwverenigingen
– Zorginstellingen en woonzorggroepen

– Architecten
– Grote aannemers

We verbouwen volgens planning en budget. Dat is een garantie die u als opdrachtgever krijgt. Ondertussen wordt u continu op de hoogte gehouden van de voortgang van de verbouwing. Daarbij hebben alle betrokken partijen uit Bouwgroep Flevoland het Woon- en Bouwzekerheidsgarantie keurmerk . Hiermee heeft u als klant de garantie dat u te maken heeft met gezonde bedrijven en gegarandeerde kwaliteit. Kortom een stukje zekerheid rondom uw verbouwing.

Utiliteit Verbouw & Renovatie

Als er één ding is waar u niet op zit te wachten bij het verbouwen van een winkel, kantoorpand of bedrijfspand, dan is het wel een lang en onduidelijk bouwproces. Bouwgroep Flevoland is een betrouwbare partner voor, tijdens en na de verbouw van uw utiliteit.

Tijdens het gehele verbouwproces kunt u terecht bij een vast aanspreekpunt, welke uw vragen kan beantwoorden en u voorziet van alle informatie. Een transparante offerte en overzichtelijke planning, met daarbij de garantie om binnen budget te blijven, geven u de duidelijkheid die u zoekt.  Daarbij geven we altijd duidelijk inzicht in het verloop van de verbouwing, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Naast de rol van bouwbegeleider of (onder)aannemer, ondersteunen we ook veel projectontwikkelaars en grote aannemers. Zo kunnen we uitvoerend ondersteunen of  indien gewenst bijpassende interieurs verzorgen in de utiliteitsbouw.

Bouwgroep Flevoland School bouwbegeleiding

Verbouwen van school of onderwijsinstelling?

Met Bouwgroep Flevoland haalt u veel kennis en expertise in huis! Zo zijn we onder andere betrokken geweest bij de verbouwing van de AOC school Twello. De school bestaat uit verschillende, geschakelde, ruimtes.

De centrale, open ruimte in het midden van de school is uitgevoerd met standaardkasprofielen en enkel glas zoals bekend uit de glastuinbouw. Hierdoor is er een tussenklimaat gecreëerd tussen de buiten temperatuur en de binnenruimtes. De gevels zijn opgebouwd uit stroken houtskeletbouw die zijn afgewerkt met verduurzaamde houten gevelbekleding en aluminium kozijnen. Het gebouw is zowel in het exterieur als interieur op diverse plaatsen voorzien van verticaal groen.

Naast deze school, zijn we ook betrokken geweest bij basisschool De Planthof in Emmeloord. Hier hebben we projectinrichting verzorgt. 

Kortom bij de verbouwing van een onderwijsinstelling, moet met veel zaken rekening worden gehouden. Wij kunnen van A tot Z met u meedenken. Bouwgroep Flevoland neemt u alle zorgen rondom het project uit handen, door middel van duidelijke en transparante communicatie. Zo weet u waar u aan toe bent. Benieuwd naar andere projecten? 

Zorginstelling verbouwen

Wanneer we praten over het verbouwen van een zorginstelling, dan is alles er op gericht om de bewoners zoveel mogelijk te ontlasten. Tegenwoordig is er steeds meer bekend over de invloed van de woonomgeving op de bewoners. Hoewel een verbouwing altijd veel met zich mee brengt biedt het ook kansen. Zo kunnen onze professionals interieurs ontwerpen in gebouwen van nu, met accenten van toen.

Waarom wilt u graag verbouwen? We hebben veel ervaring en expertise met ontwerpen, inrichten en verbouwen van woonzorgcentra. We kunnen inspireren, maar we horen ook graag uw ideeën, suggesties en wensen. Samen komen we dan tot een goed eindresultaat.

Verbouwen tegen een aantrekkelijk tarief

Verbouwen met Bouwgroep Flevoland heeft een aantal voordelen. U haalt namelijk de kennis, expertise en ervaring van meerdere specialisten in huis. Daarnaast kunnen wij tegen een aantrekkelijk tarief het hele verbouwproces realiseren.

Wilt u een onderwijsinstelling, zorginstelling, woning of ander pand verbouwen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie!

Call Now Button