PROJECTINRICHTING

Bij projectinrichting draait het om de complete inrichting van uw kantoor, zorginstelling, restaurant of andere bedrijfsruimte. Van wanden tot vloeren, van elektra tot sanitair. Het hoort allemaal bij projectinrichting. Wilt u uw bedrijfsruimte (her)inrichten, maar bent u zelf te druk? Laat het regelen door Bouwgroep Flevoland! Wij ontzorgen u gedurende het hele traject, zodat u zich kan focussen op wat echt belangrijk voor u is.

De kracht van Bouwgroep Flevoland

Uw projectinrichting laten regelen door Bouwgroep Flevoland biedt een heel groot voordeel. Bouwgroep Flevoland is een samenwerkingsverband van ongeveer vijftien bedrijven. Elk van deze bedrijven is specialist in hun vakgebied. Zo hebben wij partners die van het plaatsen van systeemplafonds en -wanden hun expertise hebben gemaakt, maar ook het behang- en schilderwerk kan gedaan worden door een van de bij ons aangesloten specialisten. De specialisten kennen elkaar en kunnen onderling snel schakelen. Samen gaan zij voor het beste resultaten. Daarnaast zijn de bedrijven ook individueel inzetbaar. Kortom, Bouwgroep Flevoland kan uw projectinrichting van A tot Z regelen en u helemaal ontzorgen. Dat is de kracht van Bouwgroep Flevoland!

Projectinrichting: Van wens naar werkelijkheid

Samen met onze partners doen we er alles aan om uw wensen te vertalen naar de werkelijkheid. Maar hoe gaat projectinrichting in zijn werk? We nemen u graag mee in het proces.

1. Inventariseren van de wensen

De projectinrichter bespreekt samen met u wat de wensen zijn en doelen zijn voor de in te richten ruimte. Samen neemt u onder andere door welke sfeer het pand moet hebben en wat het bedrijf wil uitstralen. Verder wordt het budget voor het project bepaald. Doordat er verschillende specialisten bij Bouwgroep Flevoland zijn aangesloten, kunnen wij veel van uw wensen realiseren. Van het klimaat in de kantoorruimte tot het wastafelmeubel in de toiletten. Zo hoeft u niet met veel verschillende partijen om tafel om de totale projectinrichting te regelen.

2. Ontwerpfase

Na het in kaart brengen van de wensen, doelen en het budget, wordt er vaak een ontwerp van de ruimte gemaakt. Zo heeft u een beeld van hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Ook is dit het moment om eventuele aanpassingen op het ontwerp door te geven.

Projectontwikkeling1
Projectinrichting2

3. Planning en realisatie

Wanneer het ontwerp duidelijk is, wordt het ontwerp omgezet in een planning. Zo is voor de projectinrichter, de betrokken specialisten en u, de klant, duidelijk wat er wanneer gaat gebeuren. Vervolgens wordt het plan uitgevoerd. Het voordeel van uw project laten regelen door Bouwgroep Flevoland, is dat onze specialisten goed op elkaar zijn ingespeeld. Dit draagt bij aan soepeler verloop van het proces.

4. Oplevering

De inrichting is afgerond en het project gaat door naar de opleveringsfase. Samen met u controleren we de uitvoering van het project, zodat we zeker weten dat u tevreden bent. Wanneer alles in orde is, wordt het project opgeleverd.

Bedrijfsruimte (her)inrichten?

Laat de projectinrichting regelen door Bouwgroep Flevoland! We zijn een samenwerkingsverband van ongeveer 15 specialisten. Samen doen zij er alles aan om een fantastisch resultaat te leveren.

Wilt u uw bedrijfsruimte (opnieuw) laten inrichten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie!

Call Now Button