BOUWGROEP FLEVOLAND

Bouwgroep Flevoland
Een voor allen, allen voor een

Bouwgroep Flevoland is uw complete partner op het gebied van bouwen, verbouwen, buitenleven en woninginrichting. Bouwgroep Flevoland, een samenwerkingsverband van zo’n 15 bedrijven, staat met kennis en kunde voor u klaar. Op elkaar ingespeelde specialisten uit de Noordoostpolder en Urk die gezamenlijk voor een top resultaat gaan. Samen maken we van uw project een succes. Alle leden werken dagelijks voor hun eigen bedrijf, ze zijn ook individueel inzetbaar voor een project maar werken graag in teamverband om zo tot het beste resultaat te komen.

De kracht van samenwerking
Met Bouwgroep Flevoland kiest u voor onze deskundigheid en inzet als partner die beloftes nakomt, zich flexibel opstelt en gelooft in de kracht van samenwerking. Wij werken voor grotere ondernemingen als makelaardijen, beheermaatschappijen en vastgoedbeheerders, evenals voor gemeentelijke instellingen en particuliere VVE-verenigingen.

Missie en visie
De missie van Bouwgroep Flevoland is om met vaardige, talentvolle mensen samen de behoeften van klanten op te lossen en nieuwe projecten te ontwikkelen, meedenken met innovatie en zo vooruitgang creëren. De visie van Bouw Adviesteam is om als een goed georganiseerde groep, die elkaar vertrouwt en graag met elkaar samen werkt, tot het beste resultaat te komen.

Bouwgroep Flevoland werkt voor voor:

– Projectontwikkelaars
– Scholen/verenigingen/gemeentes
– Woningbouwverenigingen
– Architecten
– Grote aannemers

Waarom Bouwgroep Flevoland? Lokale en regionale expertise
Het voordeel voor u, als particulier of bedrijf, is dat u verzekerd bent dat uw complete project van A tot Z uitgevoerd wordt, door op elkaar ingespeelde specialisten. Dit garandeert u de best passende oplossing tegen de beste prijs. Meer weten of wilt u graag advies over uw plannen of project? Neem dan contact op.

Uw partner op het gebied van (ver)bouwen

Bouwgroep Flevoland is uw complete partner op het gebied van bouwen, verbouwen en projectinrichting. Wij zijn een samenwerkingsverband van 15 bedrijven. U krijgt bij ons 1 vast aanspreekpunt, maar u haalt de kennis en kunde van meerdere specialisten in huis. Bovendien kunnen wij u een scherp tarief bieden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte!

Call Now Button