Vastgoedonderhoud

Heeft u iemand nodig om uw vastgoed te onderhouden? Bouwgroep Flevoland biedt een totaalpakket op het gebied van vastgoedonderhoud. Of het nou gaat om schilderwerk, gevelrenovatie of het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Via Bouwgroep Flevoland regelt u al het onderhoud bij één adres. 

Wat is vastgoedonderhoud?

Vastgoedonderhoud is het totale onderhoud aan een gebouw. Het voornaamste doel van vastgoedonderhoud is het verbeteren en behouden van een constructie voor de toekomst.

De kracht van Bouwgroep Flevoland

Bouwgroep Flevoland inhuren voor uw vastgoedonderhoud biedt een groot voordeel. De bouwgroep is een samenwerkingsverband van ongeveer vijftien bedrijven. Deze experts zijn goed op elkaar ingespeeld en gaan gezamenlijk voor een topresultaat. Daarnaast zijn de bedrijven ook individueel inzetbaar.

Vastgoedonderhoud is een totaalpakket dat alle werkzaamheden omvat, zowel aan de binnen- als buitenkant van het pand. Onder deze werkzaamheden vallen onder andere:

Wij hebben verschillende, betrouwbare partners die de bovenstaande werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. We zorgen voor een vast aanspreekpunt, zodat er geen ruis op de lijn ontstaat. Via Bouwgroep Flevoland haalt u de expertise en ervaring van meerdere specialisten in huis. Dat is de kracht van Bouwgroep Flevoland.

vastgoedonderhoud project 2
vastgoedonderhoud 3

Meerjarenonderhoudsplan

Vaak wordt er pas onderhoud aan een pand gepleegd als er zichtbaar verval is. Dit brengt onnodige schade en kosten met zich mee. Neem bijvoorbeeld het schilderwerk aan de buitenkant van uw pand. Goed schilderwerk beschermt het onderliggende hout. Wanneer het schilderwerk niet op tijd wordt bijgewerkt, kan er houtrot ontstaan. Het houtwerk moet dan eerst hersteld worden voordat er geschilderd kan worden. Dat brengt extra kosten met zich mee.

Met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) van Bouwgroep Flevoland voorkomt u onnodige schade en kosten. In een MJOP staat welk onderhoud er aan een gebouw plaats moet vinden, wanneer dat moet gebeuren en wat de kosten daarvan zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent en voorkomt u achterstallig onderhoud en onnodige kosten.  

Bouwgroep Flevoland kan niet alleen een onderhoudsplan voor u opstellen, maar kan het ook voor u uitvoeren. U hoeft dus niet zelf op zoek naar geschikte partijen die het onderhoud voor u kunnen plegen. Zo wordt u van A tot Z ontzorgd als het gaat om vastgoedonderhoud.

Uw partner op het gebied van vastgoedonderhoud

Zoekt u iemand om uw vastgoed te onderhouden? Bouwgroep Flevoland is de ideale partner. Wij bieden een totaalpakket op het gebied van vastgoedonderhoud. Zo regelt u al het onderhoud bij één adres. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie!

Call Now Button