Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding: Voor, tijdens en na de bouw alles onder controle! Wilt u bouwen of verbouwen, maar heeft u niet de kennis of de tijd om projecten in alle fasen te managen of uit te voeren? Dan bent u niet de enige! Met Bouwgroep Flevoland heeft u het voordeel dat u er verzekerd van bent dat uw complete project van A tot Z uitgevoerd wordt door op elkaar ingespeelde specialisten. Dit garandeert u de best passende oplossing tegen de beste prijs. Al onze deelnemers werken met het Woon- en Bouwzekerheidsgarantie.

Bouwgroep Flevoland staat met kennis en kunde klaar voor:

Bouwgroep Flevoland Bouwbegeleiding | Lokale en regionale expertise!

Het managen van een bouwproject is een vak op zich. Dat vraagt ​​een goede voorbereiding, maar ook goede begeleiding onderweg. Dan is het een meerwaarde om samen te werken met professionals die het gehele bouwproces begeleiden, oftewel projectmanagement in de bouw. Het managen van een bouwproject is niet alleen een kwestie van expertise verbinden. Het moet ook de prestaties en protocollen bewaken. Om projectmanagement te optimaliseren, hebben we een plan met duidelijk omschreven doelen, processen en verantwoordelijkheden. Door een scherpe, open communicatie en een professionele regie kunnen wij voor u het maximale uit uw project halen.

Van nieuwbouw tot indrukwekkende transformaties

Woningen, renovatieprojecten en grootschalige transformaties. Samen met onze opdrachtgevers realiseren we bijzondere projecten. Deze projecten kunnen we van A tot Z verzorgen. Bekijk hier een kleine greep uit de door ons gerealiseerde projecten.

Meer weten of wilt u graag advies over uw plannen of project? Neem dan contact op.

Bouwbegeleiding voor Projectontwikkelaars

Bent u projectontwikkelaar, eigenaar of investeerder? Het ontwikkelen van vastgoed of het beheren van een vastgoedportefeuille vereist veel bouwtechnische kennis. Wanneer u deze kennis niet in huis heeft of wanneer u een second opinion nodig heeft, kan Bouwgroep Flevoland helpen. Als groep zijn we een  flexibele bouwpartner en we ondersteunen u graag bij bouwtechnisch advies en bouwbegeleiding op basis van uw wensen.

Bouwgroep Flevoland School bouwbegeleiding

(Ver)Bouwbegeleiding voor Scholen, verenigingen en gemeentes

Heeft u voor uw gebouw of bedrijfspand de nodige wensen maar heeft u niet de tijd of kennis in huis om dit te regelen en in goede banen te leiden? Met Bouwgroep Flevoland haalt u regionale kennis en expertise in huis! We kunnen uw sparringpartner zijn bij beslissingen. We spreken de taal van architect, aannemer en uitvoerders. Dit zorgt voor rust en overzicht. We hebben veel ervaring en zijn bekend met de vele aspecten van complexe bouwprojecten. Kortom we zijn betrokken van begin tot eind. Zo weten we de beste resultaten te bereiken, problemen en stress te voorkomen en altijd de kwaliteit te waarborgen.

Bouwbegeleiding voor corporaties en woningbouw verenigingen

Bouwen voor en met mensen! Wij bieden als Bouwgroep Flevoland efficiënte bouwbegeleiding voor corporaties. Wij zijn er wanneer het u ontbreekt aan kennis, mankracht of tijd om maandenlang kosten en uitvoering te bewaken. Daarbij kunnen complete projecten van A tot Z uitgevoerd worden door op elkaar ingespeelde specialisten.

Bouwbegeleiding bedrijven

Heeft u plannen om uw bedrijfspand uit te breiden, te bouwen of te renoveren? Bent u op zoek naar een onafhankelijke, ervaren bouwbegeleider die het bouwproces vakkundig kan leiden, het overzicht kan houden, budgetten kan bewaken en ervoor kan zorgen dat de dagelijkse gang van zaken van uw bedrijf ongestoord kan doorgaan? Bouwgroep Flevoland denkt, adviseert en begeleidt de bouw en renovatie van uw kantoorpanden, bedrijfsgebouwen en fabriekshallen. 

  • Begeleiding van idee tot definitief ontwerp, technische uitwerking en bestek
  • Adviseren over strategische beslissingen en praktische keuzes
  • Regelen van vergunningsaanvragen en subsidies
  • Beoordelen van offertes en aanbestedingen
  • Coördinatie van (dagelijkse) bouwproces en het voorzitten van bouwvergaderingen
  • Zorgen dat de bouw voldoet aan wet- en regelgeving
  • Bewaken van veiligheid en kwaliteit
  • Bewaken van planningen, afspraken en budgetten

 

Kostenbesparen met een bouwbegeleider

Door een bouwbegeleider in te schakelen bespaart u kosten. Zo worden planningen gehaald en bouwprojecten op tijd opgeleverd. Bouwgroep Flevoland heeft een team van specialisten die op elkaar ingespeeld zijn. U kiest dus voor de juiste partijen, die kwalitatief goed werk leveren. Daarbij zorgen we ook dat gewerkte uren en uitgevoerde werkzaamheden gecontroleerd worden. De veiligheid wordt gewaarborgt op de werkvloer en de omgeving. Zo heeft u grip op de zaak en blijft de kwaliteit ook hoog.

 

Verbouwen of bouwen ga voor een totaalconcept!

Wij denken graag verder dan de bestaande kaders! Wanneer u gaat bouwen of verbouwen kunnen we ook een verfrissend ontwerp maken en coordineren. Geheel naar uw wensen en budget. Daarbij kunnen wij u voorzien van al het nodige meubilair, geheel passend binnen het ontwikkelde concept. Indien nodig werken we met maatwerkoplossingen om te het beste resultaat te komen. 

Als kers op de taart kan ook de complete styling verzorgd worden. Kortom: voor een innovatief en verfrissend ontwerp, bouwbegeleiding en het verzorgen van de gehele inrichting kunt u bij Bouwgroep Flevoland terecht.

Slim (ver)bouwen? Bespaar nu!

U heeft 1 aanspreekpunt die alles voor u regelt, maar u krijgt de kennis, kunde en ervaring van veel gespecialiseerde bedrijven. Hierdoor zijn we in staat om tegen een aantrekkelijk tarief het gehele bouwproces, van eerste idee tot nazorg, in te richten en een top resultaat te realiseren!

Call Now Button