AANNEMERS

Het bouwen of verbouwen van een kantoor, bedrijfspand of woning kost veel tijd en energie. Daarnaast zijn expertise en ervaring bij grote bouwprojecten zeker gewenst. Heeft u gebrek aan tijd, ervaring en kennis? Dan is het slim om met een aannemer in zee te gaan. Een goede aannemer bespaart u geld en zorgt dat het traject soepeler verloopt. Maar wat doet een aannemer precies?

Wat Bouwgroep Flevoland als aannemer doet

Bouwgroep Flevoland heeft als aannemer de leiding bij een bouwproject. Wij zijn verantwoordelijk voor de coördinatie van het project. Wij zullen alles met u afstemmen, waardoor u niet met veel verschillende partijen aan tafel hoeft. Daarnaast weten wij waar we rekening mee moeten houden en kunnen wij op jaren ervaring bouwen. Dit zorgt ervoor dat wij fouten kunnen voorkomen en het bouwproces soepeler kunnen laten verlopen. Wij zorgen ervoor dat alle bouwactiviteiten op het juiste moment worden uitgevoerd. Wij regelen de onderaannemers en zorgen dat het bouwproject binnen het afgesproken budget en de afgesproken termijn wordt uitgevoerd*. U hoeft niet zelf op zoek naar betrouwbare leveranciers, want met Bouwgroep Flevoland als aannemer wordt de bouw of verbouwing van A tot Z geregeld.

Eén aanspreekpunt

Bouwgroep Flevoland als aannemer biedt een heel groot voordeel. Bouwgroep Flevoland is een samenwerkingsverband van ongeveer vijftien bedrijven. Deze op elkaar ingespeelde specialisten uit de Noordoostpolder en Urk gaan gezamenlijk voor een topresultaat binnen de afgesproken tijd en het afgesproken budget van het bouwproject*. Daarnaast zijn de bedrijven ook individueel inzetbaar. Met Bouwgroep Flevoland heeft u één aanspreekpunt dat alles voor u regelt, maar haalt u de kennis, kunde en ervaring van diverse specialisten in huis.

Bij klachten, problemen of misverstanden lossen we dit als Bouwgroep Flevoland op. Onze reputatie staat immers op het spel; niet alleen als groep, maar ook individueel. Daarnaast kunt u ook altijd contact met ons opnemen om de voortgang van het project te bespreken of om andere vragen te stellen.

(* In verband met stijgende prijzen van bouwmaterialen is niet alles van te voren meer vast te leggen. Veel producten kennen dagprijzen en lange levertijden.)

Aannemer Bouwgroep Flevoland

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Call Now Button