BETON FREZEN

Boor service urk

Straat: Hoornse Hop 1-B

Postcode/Plaats: 8321WX Urk

Tel. nummer: 0651 980 678 Marinus of 0612 105 695 Willem

Email: info@boorserviceurk.nl

Website: www.boorserviceurk.nl

Bouwgroep Flevoland keurmerk

Bent u op zoek naar een specialist in de regio Emmeloord, Marknesse en Urk voor het frezen of schuren van beton? Voor betonboren, chemische ankers of zaagwerken in beton? Boor Service Urk maakt deel uit van Bouwgroep Flevoland. Dat biedt u de garantie dat Boor Service Urk werkt volgens het Woon- en Bouwzekerheidsgarantie (ons keurmerk).

Vloerverwarming infrezen

Boor Service Urk verzorgt voor u het frezen in een muur, betonnen wand of vloer voor het aanleggen van elektra, waterleidingen of gasleidingen. Het frezen van de sleuven in de muur of vloer proberen wij zo stofarm mogelijk uit te voeren. In sommige gevallen is het noodzakelijk om met water te vrezen en hebben we een goede waterstofzuiger tot onze beschikking om wateroverlast te voorkomen. Wij maken gebruik van deskundig personeel en de nieuwste machines. Deskundigheid, service en professionaliteit staan hoog in het vaandel. Boor Service Urk zorgt ook voor de aanleg van vloerverwarming en het frezen van sleuven in bestaande vloeren.

Wandzagen

Boor Service Urk verzorgt het wandzagen met een wandzaagmachine tot een diepte van 40 cm in beton of steen. Zaagwerken voeren wij voor u uit voor deuropeningen, keldergaten, trapgaten in bestaande woningen of bedrijven.

Vloerzagen voeren wij elektrisch uit of met een benzine/diesel tot een diepte van 41 cm voor toepassingen als trapgaten of krimpvoegen. Het zagen met handzagen kunnen wij in steen, Ytong en andere zachte steensoorten voor toepassingen als ramen en deuren, liftschachten en trapgaten.

Wilt u meer informatie of een kostenindicatie voor het frezen of zagen? Neem direct contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Call Now Button