DAKDEKKERS & ONDERHOUD

Dakdekkersbedrijf
DBF

Straat: Ganzenroer 12

Postcode/Plaats: 8309 DA Tollebeek

Tel. nummer: 0623236059

Email: info@dakdekkersbedrijfdbf.nl

Website: www.dakdekkersbedrijfdbf.nl

Bouwgroep Flevoland garantie

Bent u op zoek naar een vakkundig dakdekkersbedrijf in de regio Emmeloord, Marknesse en Urk? Dakdekkersbedrijf DBF maakt deel uit van Bouwgroep Flevoland. Dat biedt u de garantie dat Dakdekkersbedrijf DBF werkt volgens het Woon- en Bouwzekerheidsgarantie

Regelmatig dakonderhoud

Regelmatig dakonderhoud verlengt de levensduur van uw dak. Als u frequent onderhoud laat plegen is de kans dat er vroegtijdige schade aan het dak van uw huis, garage of schuur ontstaat zeer klein. Ontstaat er schade aan uw dak door achterstallig onderhoud en u moet dan het dak laten vervangen, dan zijn de kosten vaak vele malen hoger.

24/7 Daklekkage service

Heeft u lekkage aan uw dak? Dank staat Dakdekkersbedrijf DBF binnen 24 uur (en vaak diezelfde dag al) voor u klaar om de oorzaak van de lekkage op te sporen en die ter plekke te repareren. Vervolgens adviseren we u over de mogelijkheden om de gevolgschade ook zo goed mogelijk op te lossen.

De beste dakdekkers

Dakdekkersbedrijf DBF levert dankzij een jarenlange ervaring in het aanbrengen van dakbedekking de beste kwaliteit, een prijs op maat en garanties die u verstelt zullen doen staan. Wij bieden voor ieder dak de perfecte oplossing, zowel nieuwbouw als renovatie projecten voor zowel particulieren als bedrijven.

Wilt u meer weten? Maak direct een afspraak.

Call Now Button