Hovenier Patrick Arendts

Hovenier Patrick Arendts

Hovenier Patrick Arendts

Straat: Hoefbladstraat 18

Postcode/Plaats: 8302 VM Emmeloord

Telefoonnummer: 06 29 32 00 80

Email: info@hovenierpatrickarendts.nl

Website: www.hovenierpatrickarendts.nl

Hoveniersbedrijf Patrick Arendts

Zoekt u een goede hovenier die begrijpt wat u wilt? Iemand die elke tuin, nieuw of bestaand, groot of klein, ziet als een creatieve uitdaging? Iemand waaraan u kunt zien dat hij een passie voor groen heeft? Dan bent u bij Hovenier Patrick Arendts aan het juiste adres!

Hét hoveniersbedrijf voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren

Wij werken voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Of het nou gaat om het laten aanleggen van een nieuwe tuin, een tuinontwerp, periodiek tuinonderhoud, beplanting, bestrating, vijvers of andere tuin gerelateerde zaken. Wij laten uw tuindromen uitkomen.

Eén vast aanspreekpunt bij Hovenier Patrick Arendts

Bij hoveniersbedrijf Patrick Arendts houden we van korte lijnen en duidelijke communicatie. U krijgt daarom bij ons één vast aanspreekpunt. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit leveren voor een goede prijs vinden we belangrijk. Een klus is pas klaar als u tevreden bent. Want uw tuin is ons visitekaartje!

Zoekt u een hoveniersbedrijf?

Zoekt u een hovenier voor de tuin van uw woning, bedrijf, overheids- of zorginstelling? Bij Bouwgroep Flevoland bent u aan het juiste adres! Wij zijn een samenwerkingsverband van 15 bedrijven, waaronder Hovenier Patrick Arendts. Deze specialisten gaan gezamenlijk voor een top resultaat!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Call Now Button