KEUKEN & BAD TOTAAL URK

Keuken & Bad Totaal Urk

Straat: Marsdiep 1

Postcode/Plaats: 8321 MC Urk

Tel. nummer: 0527-688857

Email: info@keuken-badtotaal.com

Website: www.keuken-badtotaal.com

Keuken & Bad Totaal Urk

Keuken & Bad Totaal Urk zit nu al meer dan 15 jaar gevestigd in Urk. Dit bedrijf is van Bertus en Jeannette Weerstand en deze keuken experts kunnen u veel over keukens en baden vertellen. Maar daar blijft het niet bij, vragen over complete vloeren en schuifwandkasten kun je ook gerust aan ze stellen, want dat is natuurlijk ook het vakgebied van Keuken & Bad Totaal.

Verder werken wij samen met een geweldig bouwteam die er alles aan doen om uw droomwens te realiseren. Daarnaast renoveert Keuken & Bad Totaal ook nog keukens die nog te goed zijn om weg te doen. Een nieuwe keuken betekent in vele gevallen dat er ook een mooie nieuwe vloer in moet.

Keuken & Bad Totaal levert dan ook vloeren van verschillende materialen zoals: vloeren van laminaat, PVC, keramiek, tegel en composiet. In onze showroom is een ruime keus uit verschillende assortimenten. En kunt u daar nog niet uit kiezen, dan hebben wij in de regio altijd enkele groothandels tot onze beschikking om samen met u de juiste keuze te maken.

Keuken, badkamer of toilet nodig?

Heeft u nog een keuken, badkamer of toilet nodig voor bijvoorbeeld uw zorginstelling, kantoorpand of woning? Bij Bouwgroep Flevoland bent u aan het juiste adres! We zijn een samenwerkingsverband van 15 specialisten, waaronder projectinrichters, een keukenzaak en sanitairwinkel. Samen kunnen onze partners de complete inrichting van uw project regelen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Call Now Button