KROON GROUP B.V.

Kroon Group B.V.

Straat: Trekkersweg 3

Postcode/Plaats: 8508 RN Delfstrahuizen

Tel. nummer: +31 657663626

Email: rob@Kroon.group

Website: www.kroon.group

Kroon Group b.v.

Snel, zeker en effectief bouwen
Communicatie, betrouwbaarheid en helderheid van zaken vormen de basis van goed projectmanagement. Hiermee maak ik het (positieve) verschil. Als projectmanager ben ik en voel ik mij verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van uw bouwprojecten.

Een goed geoliede machine
Geen dag is hetzelfde, geen uitdaging is hetzelfde. Als projectmanager van bouwprojecten voor diverse grote en minder grote opdrachtgevers, verzorg ik voor de opdrachtgever de communicatie met de architect, de constructeur, de aannemer en de onderaannemer. Ik ondersteun in het gemeenteoverleg en andere partijen die betrokken zijn bij het project. Ik houd van dynamische en wisselende omgevingen, waarin ik samen met opdrachtgevers en bouwpartners mooie projecten realiseer. Met mijn dienstverlening zorg ik ervoor dat een bouwproject tot in de puntjes verzorgd is.

De puntjes op de i
Bouwen of verbouwen begint met het inzichtelijk maken van het plan en uw wensen, wat is het budget en wat is de planning. Ik maak een planning en begroting en bewaak deze, waarborg de kwaliteit en heb de focus op veiligheid. Ik zorg ervoor dat het project van A tot Z volledig wordt afgerond. Ik houd het overzicht en werk gestructureerd. Ik zet de puntjes op de i, en bent u tevreden, dan ben ik tevreden. Naast een brede kennis en ervaring in het complete projectmanagement van retail, woningen en exclusieve panden, tot grootschalige woningbouw, beschik ik ook over kennis van civiele techniek.

Op zoek naar projectmanager die een bouwproject volledig managet van het begin tot het eind, op basis van planning, budget, kwaliteit en de wensen van de opdrachtgever? Ik ontzorg de opdrachtgever compleet, zodat die zich kan bezighouden met zijn core business.

Wilt u ook een kroon op uw werk?

Mijn kennis en ervaring is breed, hierdoor werk ik voor diverse opdrachtgevers. Ik kan goed de verbinding leggen tussen opdrachtgever en partners, omdat ik zelf 20 jaar ervaring heb opgedaan in de bouw. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Ik rust niet totdat de opdrachtgever tevreden is. Ik werk gestructureerd en overzicht is voor mij van belang. Hoe complexer, hoe leuker de puzzel.

In mijn contacten met stakeholders en opdrachtgevers ben ik helder en duidelijk; ‘geen dans rond het vuur’. Ik kom snel tot een punt en ga voor het beste resultaat. Op basis van mijn kennis en ervaring neem ik realistische beslissingen. Ik denk mee en denk vooruit, en waar nodig treed ik corrigerend op. Zo kom ik tot een succesvolle afronding van mijn projecten en blijf ik binnen het afgesproken budget.

Projectmanager nodig?

Bent u op zoek naar een goede projectmanager? Schakel Bouwgroep Flevoland in! We zijn een samenwerkingsverband van 15 specialisten, waaronder Kroon Group. Onze partners werken nauw samen om u gedurende het bouwproces van A tot Z te ontzorgen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie!

Call Now Button