SCHILDERSBEDRIJF M. DE JONG

Schildersbedrijf M. de Jong

Straat: Werktuigenweg 2a

Postcode/Plaats: 8304 DP Emmeloord

Tel. nummer: 0527-612070 of 0650254962

Email: schildersbedrijfmdejong@gmail.com

Website: https://schildersbedrijfmdejong.nl/

Schildersbedrijf M. de Jong

Op zoek naar een professioneel schildersbedrijf dat een top resultaat levert? Dan bent u bij Schildersbedrijf M. de Jong aan het juiste adres! Wij schilderen al sinds 1961. U kunt dus bouwen op onze jarenlange ervaring voor een fantastisch resultaat.

Voor elke schilderklus

Heeft uw buitenschilderwerk onderhoud nodig? Of kan de binnenkant van uw pand wel een opfrisbeurt gebruiken? Wij zijn er voor elke schilderklus. Onze kundige schilders kunnen zowel het binnenschilderwerk als het buitenschilderwerk voor u verzorgen.

Buitenschilderwerk

Goed buitenschilderwerk zorgt ervoor dat uw gebouw langer mee gaat. De verf beschermt het pand namelijk tegen alle weersomstandigheden, zoals wind en regen. Om de conditie van uw pand goed te houden, is vastgoedonderhoud nodig. Hieronder valt ook het regelmatig onderhouden van het buitenschilderwerk. Zo blijft de kans op houtrot en vocht dat het pand binnendringt klein.

Wij kunnen het buitenschilderwerk van uw pand netjes onderhouden. We werken met verf van hoge kwaliteit, waardoor het schilderwerk langer mee gaat.

Binnenschilderwerk

Met binnenschilderwerk kunt u uw pand een bepaalde uitstraling geven. Zoekt u een frisse uitstraling met witte muren, plafonds en kozijnen? Of wilt u uw huisstijlkleuren terug laten komen in het pand? Wij creëren met goed binnenschilderwerk de gewenste sfeer.

Ook voor behangen en glaszetten

M. de Jong biedt een totaalpakket. Wij hebben naast schilders namelijk ook vakkundige behangers en glaszetters in dienst. We behangen uw wanden met veel plezier en kunnen uw pand van isolerend glas, gekleurd glas, veiligheidsglas en spiegels voorzien.

Wilt u uw bedrijfspand ook van een nieuwe inrichting voorzien? Wij werken nauw samen met andere leden van Bouwgroep Flevoland die gespecialiseerd zijn in projectinrichting. U hoeft zelf niet op zoek naar andere leveranciers, dat regelen wij voor u.

Schildersbedrijf in de Noordoostpolder

Bent u op zoek naar een professionele schilder in de regio Emmeloord, Kampen en Urk? Neem gerust contact op.

Schildersbedrijf gezocht?

Bent u op zoek naar een schilder, behanger of glaszetter? Bij Bouwgroep Flevoland bent u aan het juiste adres! We zijn een samenwerkingsverband van 15 specialisten, waaronder schildersbedrijf M. de Jong. Onze partners doen er samen alles aan om een fantastisch resultaat te leveren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie!

Call Now Button