SCHILDERSBEDRIJF M. DE JONG

Schildersbedrijf M. de Jong

Straat: Werktuigenweg 2a

Postcode/Plaats: 8304 DP Emmeloord

Tel. nummer: 0527-612070 of 0650254962

Email: schildersbedrijfmdejong@gmail.com

Website: https://schildersbedrijfmdejong.nl/

Schildersbedrijf M. de Jong

Schildersbedrijf M. de Jong bestaan sinds mei 1961 en bestaan dit jaar precies 55 jaar, waarmee het het oudste schildersbedrijf van de Noordoostpolder is. De huidige eigenaren zijn Truus en Nico de Leeuw die het bedrijf in 1991 overgenomen hebben van (ouders/schoonouders) Map en Wollie de Jong, precies 25 jaar geleden.

Het bedrijf bestaat momenteel uit 6 vakkundige schilders, behangers en glaszetters, alle facetten van het vak verstaan deze schilders als geen ander. De variatie in het aanbod van het werk wordt mede veroorzaakt/in stand gehouden doordat er naast het schildersbedrijf  ook een winkel is, met veel verf, behang en woondecoratie spullen gevestigd op Werktuigenweg 2a te Emmeloord.

De markt waar Schildersbedrijf M. de Jong zich voornamelijk in begeeft is veel particulier werk, enkele aannemers en bedrijven die zich in de Noordoostpolder bevinden.

Door de samenwerking met  Bouwgroep Flevoland denken wij een nieuwe markt te kunnen gaan bedienen, die ook een meer regionaal karakter zal gaan krijgen.

Wij horen graag van u, namens Schildersbedrijf M. de Jong,
Nico en Truus de Leeuw – de Jong.

Schilder nodig?

Bent u op zoek naar een goede schilder in de regio Emmeloord, Kampen en Urk?

Call Now Button