SYSTEEMPLAFONDS

Wanpla kampen b.v.

Straat: Carlsonstraat 2

Postcode/Plaats: 8263 CA Kampen

Tel. nummer: 038 332 6699

Email: info@wanpla.nl

Website: www.wanpla.nl

Bouwgroep Flevoland keurmerk

Bent u op zoek naar een specialist in de regio Emmeloord, Kampen en Urk voor systeemplafonds, systeemwanden en verlichting? Wanpla Kampen B.V. maakt deel uit van Bouwgroep Flevoland. Dat biedt u de garantie dat Wanpla Kampen B.V. werkt volgens het Woon- en Bouwzekerheidsgarantie (ons keurmerk).

Systeemplafonds, systeemwanden en verlichting

Wanpla Kampen levert en monteert systeemplafonds, systeemwanden en verlichting, van badkamerplafond tot complete projectinrichting. Wanpla’s werkt samen met aannemers of in opdracht van bedrijven en particulieren. Naast nieuwbouwprojecten verzorgen wij ook renovatieprojecten.

Maatwerk en flexibiliteit in systeemplafonds en systeemwanden

Wanpla Kampen levert en monteert kwalitatief hoogwaardige plafonds zoals zacht- en hardmineraal plafonds, houten plafonds en aluminium plafonds; afhankelijk van de wensen van de klant. Alle plafonds worden door Wanpla Kampen geleverd en gemonteerd, inclusief verlichting en andere bijbehorende accessoires.

Naast systeemplafonds verzorgen wij ook systeemwanden: Quick Wall en Space Tech 98. Deze unieke systeemwanden van aluminium profielen en gipsplaten, zijn door Wanpla Kampen en Sypla International ontwikkelt op basis van de vele jaren ervaring en specifieke wensen vanuit de markt. De wanden zijn snel te monteren, uitstekend te demonteren en gemakkelijk te hergebruiken. De praktische en esthetische mogelijkheden zijn onbeperkt. De wanden zijn uit voorraad leverbaar en in elke maat verkrijgbaar. Naast onze eigen systemen, leveren en monteren wij ook andere systeemwanden.

Call Now Button