DAKDEKKERSBEDRIJF DBF

Dakdekkersbedrijf
DBF

Straat: Ganzenroer 12

Postcode/Plaats: 8309 DA Tollebeek

Tel. nummer: 0623236059

Email: info@dakdekkersbedrijfdbf.nl

Website: www.dakdekkersbedrijfdbf.nl

Dakdekkersbedrijf DBF

Dakdekkersbedrijf DBF heeft reeds jarenlange ervaring in het aanbrengen van dakbedekking en daar profiteert u van: de beste kwaliteit, een prijs op maat en garanties die u verstelt zullen doen staan. In de afgelopen jaren hebben we vele nieuwbouw projecten uitgevoerd voor zowel particulieren als bedrijven. Voor ieder dak bieden wij de perfecte oplossing.

Wij bieden een groot pakket aan diensten op basis van dakbedekking, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt:
Nieuwbouw
Renovatie
Onderhoud
Lekkage
Isoleren
Lichtkoepel
Dakdoorvoer / Dakafvoer

Onderhoud en dakdekkers

Regelmatig dakonderhoud verlengt de levensduur van uw dak. Als u frequent onderhoud laat plegen is de kans dat er vroegtijdige schade aan het dak van uw huis, garage of schuur ontstaat zeer klein.

Dakdekker gezocht?

Nieuwe dakbedekking nodig of moet uw huidige dakbedekking gerenoveerd worden? Schakel Bouwgroep Flevoland in! We zijn een samenwerkingsverband van 15 specialisten, waaronder Dakdekkersbedrijf DBF, expert op het gebied van dakbedekking. Onze partners gaan gezamenlijk voor het beste resultaat, tegen een scherp tarief.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie!

Call Now Button