WANPLA KAMPEN B.V.

Wanpla kampen b.v.

Straat: Carlsonstraat 2

Postcode/Plaats: 8263 CA Kampen

Tel. nummer: 038 332 6699

Email: info@wanpla.nl

Website: www.wanpla.nl

Wanpla Kampen B.V.

Wij zijn gespecialiseerd in het monteren en leveren van systeemplafonds, systeemwanden en projectverlichting, en realiseren dagelijks passende interieurs; van ziekenhuizen tot bibliotheken, van scholen tot kantoren.

Optimaal circulair door hergebruik van bestaande materialen op locatie, aangevuld met duurzame innovatieve materialen. Regelmatig brengt Wanpla de meest innovatieve producten op de markt. Hierdoor kan Wanpla uitstekend advies geven over de juiste productcombinaties voor de klant. Ook voor het monteren en leveren van een totale projectinrichting staat Wanpla garant.

Dit alles begint met de wensen en behoeften van de klant of opdrachtgever, welke worden uitgewerkt op de “tekentafel”. Vervolgens krijgt de klant of opdrachtgever een compleet plan voor ogen. Door de jarenlange vakkennis van producten bent u bij Wanpla aan het juiste adres om uw projectbeeld te realiseren.

Om ruimtes te creëren gebruiken wij “circulaire” systeemplafonds/wanden. Hierdoor is het uitvoerbaar om de ruimte naar wens en behoefte van de opdrachtgever te realiseren.

Van de bron naar uw project, Wanpla heeft het voor u in eigen beheer door het leveren en monteren van plafonds, wanden, LED-verlichting, maatwerk en totale projectinrichting. Door de eigen productie binnen de organisatie is het creëren van de ruimtes op een adequate manier te realiseren.

Door jarenlange ervaringen binnen onze eigen gecertificeerde montageteams, realiseren wij onophoudelijk klantspecifieke uitdagingen.

Dit alles doet Wanpla in samenwerking met fabrikanten, partners, architecten, aannemers, scholen, opdrachtgevers, pandeigenaren, ziekenhuizen etc. Zowel nieuwbouwprojecten, verbouwingen en aanpassingen als ook renovatiewerken c.q. restauratiewerken.

Systeemplafonds

Wanpla Kampen levert en monteert systeemplafonds, systeemwanden en verlichting, van badkamerplafond tot complete projectinrichting.

Systeemplafonds of -wanden nodig?

Bent u op zoek naar systeemplafonds of systeemwanden? Of wilt u de complete projectinrichting uitbesteden? Bij ons bent u aan het juiste adres! Bouwgroep Flevoland is een samenwerkingsverband van 15 specialisten, waaronder Wanpla Kampen, specialist in het leveren en plaatsen van systeemplafonds en -wanden en projectverlichting. Onze partners doen er samen alles aan om een fantastisch resultaat te leveren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie!

Call Now Button